Α.Ε. Ληλαντίου, Μια πετυχημένη χρονιά έκλεισε - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ε. Ληλαντίου, Μια πετυχημένη χρονιά έκλεισε

Μια μια πολύ όμορφη εκδήλωση έκλεισε σήμερα το απόγευμα την αγωνιστική χρονιά της σχολής ποδοσφαίρου του Νίκου Ρόγκα. Μια χρονιά που θα ζήλευαν αντίστοιχες σχολές υψηλού επιπέδου αφού οι αθλητές της ΑΕ Ληλαντίου πέτυχαν το τρία στα τρία κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στα  αντίστοιχα πρωταθλήματα Νέων, Παίδων και Παμπαίδων.

Το μυστικό της επιτυχίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την οργανωμένη και στοχευμένη δουλειά που γίνεται από τον κύριο Ρόγκα και τους συνεργάτες του, αλλά σήμερα συνειδητοποίηση ότι από μόνο του αυτό δεν αρκούσε αν δεν υπήρχε οι καλή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ όλων των συνιστωσών της επιτυχίας. Διοίκηση, αθλητές προπονητές και γονείς έχουν καλλιεργήσει μια σχέση συνεργασίας και οικογενειακής αλληλεγγύης που δύσκολα κανείς θα μπορούσε να διασπάσει.

Η σημερινή ημέρα περιλάμβανε αγώνες μικρούς αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ αθλητών και των γονιών τους που αν δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι  προφανές ότι το απόλαυσαν.

Πέραν από το αθλητικό κομμάτι της εκδήλωσης ρο πρόγραμμα περιελάμβανε και αγώνες Paintball ή κάτι ανάλογο μιας και δεν είμαι ειδικός που ξετρέλανε τους μικρούς αθλητές.

Η εκδήλωση έκλεισε με απονομές κυπέλλων και μεταλλείων στις  τρεις ομάδες της σχολής Νέων, Παίδων και Παμπαίδων που κέρδισαν την πρώτη θέση στα φετινά πρωταθλήματα που διοργάνωσε η ΕΠΣΕ

Μια επιτυχημένη χρονιά για φέτος έφτασε στο τέλος της !! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές.
Καλό καλοκαίρι  

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages