Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στην Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στην Χαλκίδα

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα,συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο επισκέφτηκε σήμερα το βράδυ την Χαλκίδα. Το βράδυ, περίπου στις οχτώ, επισκέφτηκε τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο.

Στην συνέχεια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας όπου τους υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας κ. Νίκος Γεωργακόπουλος και αξιωματικοί άνδρες και γυναίκες της Διεύθυνσης.
Ακολούθησε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τους στόχους και δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε ενημέρωση από την Γενικό Γραμματέα Δημόσια τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη ο οποίος έφθασε από την Αθήνα για την συνάντηση αυτή συνοδευόμενος απο τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο  Ιωάννη Διαμαντόπουλο.

Φωτογραφίες απο την επίσκεψη ΕΔΩ


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages