Πρώτη νίκη για τον ΝΟΧ στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πρώτη νίκη για τον ΝΟΧ στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας

Με νίκη συνοδεύτηκε η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος με αντίπαλο τη Ν.Ε. Πατρών όπου επικράτησε με 4-2. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ,  καθώς η ομάδα της πόλης μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 4-0 στις αρχές του δεύτερου οχταλέπτου. Στη συνέχεια ο Ν.Ο.Χ. έριξε στροφές, έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα και παρά την επιθετική δυστοκία και την προσπάθεια των φιλοξενούμενων για κάτι καλύτερο, έφτασε στη νίκη χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα στο φινάλε του ματς.
Στην αποστολή της ομάδας του Ν.Ο.Χ. συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Δημήτρης Πουλής, Σαμπάτης Ορφανάκος, Αντώνης Τρίκας (τερματοφύλακες), Ζάχος Αναστασιάδης, Νίκος Κοκάλας, Πάρης Γάτος, Γιάννης Αλαφάκης (αρχηγός), Νίκος Οικονόμου, Παύλος Μερκουριάδης (1 γκολ), Κων/νος Κόρακας (1 γκολ), Νίκος Αναστασίου, Κων/νος Μπουρνάζος (1 γκολ), Νίκος Μερκουριάδης (1 γκολ), Νίκος Βλάχος. Προπονητής: Δημήτρης Σελετόπουλος Έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης: Δημήτρης Βλαχος
Σκορ αγώνα: 4-2. Tα 8λεπτα 3-0, 1-0, 0-1, 0-1

    Την ερχόμενη Κυριακή 22/1/2017 και ώρα 14:00 η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ο.Υ.Κ. Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.     

                                                                           Η εφορία υδατοσφαίρισης

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages