Με τρεις αθλητές ο Ν.Ο.Χ. στο διεθνές meeting «Akropolis» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με τρεις αθλητές ο Ν.Ο.Χ. στο διεθνές meeting «Akropolis»

ΜΠΙΛΑΣ
ΝΙΚΑΚΗΣ
Με τρεις αθλητές συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος στους αγώνες  «AKROPOLIS» που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α. από 12-14/5. Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχε η «ελίτ» της Ελληνικής κολύμβησης και αρκετοί ξένοι κολυμβητές και κολυμβήτριες, με αποτέλεσμα ο συναγωνισμός να είναι εξαιρετικός. Άλλωστε, ήταν και η τελευταία ευκαιρία για να πετύχουν οι αθλητές τα όρια και να εξασφαλίσουν έτσι τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών.
Ο Ν.Ο.Χ., με τους Μπίλα Στέργιο, Νικάκη Παναγιώτη και Παπαδημητρίου Νικόλαο, αγωνίστηκε με τόλμη και θάρρος και κατόρθωσε ο μεν Μπίλας, αν και δύο χρόνια νεότερος, να πλησιάσει το Πανευρωπαϊκό όριο Εφήβων, κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ στα 50 μ ύπτιο με 26”72 (το όριο ήταν 26”40), να μπει στον τελικό του αγωνίσματος και να καταλάβει την 6η θέση. Στο αγώνισμα 100 μ ύπτιο πάλι κατάφερε να μπει στον τελικό, παίρνοντας τελικά την 4η θέση με χρόνο 58”62, ενώ στα 50 μ ελεύθερο πέτυχε τον πρώτο χρόνο στην κατηγορία Παίδων με 24”05.
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 Ο αθλητής Παπαδημητρίου Νικόλαος συμμετείχε στα 400 μ και 1500 μ ελεύθερο, πετυχαίνοντας νέα ατομικά ρεκόρ και την 10η θέση στα 400 μ ελεύθερο. Τέλος, ο Νικάκης Παναγιώτης συμμετείχε στα αγωνίσματα 50, 100 και 200 μ ελεύθερο, καταρρίπτοντας τα προσωπικά του ρεκόρ και στα τρία αγωνίσματα στα οποία έλαβε μέρος.
Συγχαίρουμε θερμά και τους τρεις  αθλητές και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές ακόμη επιτυχίες.
                                                           
   Η εφορία  κολύμβησης
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages