Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας 2017 (Αποτελέσματα) - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας 2017 (Αποτελέσματα)

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου έγινε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συλλόγων που προετοιμάζονται στην Θάλασσα αγώνες έγινα σε τρις (3) αγωνιστικές ενότητες και η έναρξη των αγώνων έγινε το Σάββατο στις 10:00.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΔΕΩΝ (22 αθλητές), ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ(45),ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ (3),ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ (13), ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (17 ), ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΛΟΥ(6).

Στην επίσημη έναρξη των αγώνων Σάββατο το απόγευμα, έγινε παρουσίαση προγράμματος από την ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Βόλου (ΝΟΒΑ) κατηγορίας Comen, που απέσπασε το χειροκρότημα από των σύνολο των τυχερών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα στο κολυμβητήριο Καρπενησίου.


Πολυνίκης σύλλογος, που αυτή την χρονιά κέρδισε το σύνολο των κατηγοριών (9)  ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου, και αξίζει την συγχαρητήρια όλων για την μεγάλη επιτυχία αυτή.
Ένα σύλλογος με πολύχρονη παρουσία, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα καταφέρνει, χωρίς σχεδόν καμιά βοήθεια να εκπροσωπεί τον Νομό μας στο Πανελλήνιο αυτό πρωτάθλημα.
 Η κατασκευή του πολυπόθητου και πολλάκις εξαγγελθέντος από την πολιτεία  κολυμβητηρίου θα δώσει τη δύναμη στον σύλλογο αυτό θα απογειωθεί και να φθάσει στην θέση που του αξίζει   στην κλασική κολύμβηση της χώρα μας.

Συγχαρητήρια επίσης και σε όλα τα σωματεία (συμμετέχοντα ή μη ) στο πρωτάθλημα αυτό, τα οποία χωρίς τις βασικές υποδομές και καμία βοήθεια, παρά μόνο την αγάπη τους προς τον αθλητισμό, καταφέρνουν να υπηρετούν τα άθλημα αυτό και την νεολαία μας, θωρακίζοντας την από τις σύγχρονες καταστροφικές προκλήσεις.

Ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές που εργάστηκαν για την διεξαγωγή των αγώνων, τους κριτές και χρονομέτρες, τους ανθρώπους του Κ.Ο. Καρπενησίου, τον Δήμο Καρπενησίου και τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον κ. Μπακογιάννη για την μεγάλη βοήθεια για την διεξαγωγή των αγώνων αυτών.

Φωτογραφίες των αγώνων ΕΔΩ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017 by Vagelis Moutoupas on Scribd

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages