Α.Ο. Πισσώνα - Α.Π.Σ. Σταυρού 3 - 1 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ο. Πισσώνα - Α.Π.Σ. Σταυρού 3 - 1

Έγινε σήμερα το απόγευμα Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στο γήπεδο του Πισσώνα ο αγώνας πρωταθλήματος ΕΠΣΕ της Γ' κατηγορίας 2ος όμιλος 6η αγωνιστική μεταξύ του ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ και του ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ.
Τα παιδιά του Κώστα Παπαρίδη, που πριν μόνο λίγες μέρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μπήκαν από την αρχή του αγώνα στην αντίπαλη εστία και γρήγορα ήρθε το πρώτο γκολ.
Μέχρι και την λήξη του Α' ημιχρόνου πολιορκούσαν την αντίπαλη εστία και σε περισσότερες από τρις φορές οι ευκαιρίες για γκολ ήταν από αυτές που δύσκολα χάνει κανείς.

Η ομάδα του Σταυρού, αδύναμη σε όλες τις γραμμές της, καθ' όλη την διάρκεια του 45λεπτου δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σχεδόν καμία κλασική ευκαιρία για γκολ  και απλά προσπαθούσε να   διαχειριστή την υπεροχή του αντιπάλου.

Το δεύτερο ημίχρονο οι  παίχτες του Α.Ο. Πισσώνα συνέχισαν να βομβαρδίζουν την αντίπαλη εστία πετυχαίνοντας ακόμη δύο  γκολ ενώ η ομάδα του Α.Π.Σ.Σταυρού προσπάθησε μια δύο φορές να εκμεταλλευτεί στιγμιαία αδράνεια της αμυντικής γραμμής του Πισσώνα χωρίς να μπορεί να πετύχει ένα γκολ.
Το ημίχρονο κύλησε κάπως έτσι και στα τελευταία λεπτά του αγώνα και μετά από μια στημένη φάση οι παίχτες του Σταυρού βρήκαν δίκτυα και ο αγώνας έληξε 3 - 1

Φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages