15ος Διεθνής Χειμερινός Αγώνας Κολύμβησης (βίντεο) - Sourta-Ferta

Post Top Ad

15ος Διεθνής Χειμερινός Αγώνας Κολύμβησης (βίντεο)

Του Γιώργου  Νικολαΐδη
Η ευχάριστη εξαίρεση από τις συνεχείς βροχές- αλλά με αρκετό κρύο- που μας έκανε ο καιρός,  ήταν  κάτι που βοήθησε στην απόλυτη επιτυχία του Αγώνα.
Ο χώρος μπροστά από τα ΚΑΑΥ στη Αγ. Τριάδα του Δήμου Θερμαϊκού, χθες  Κυριακή 14
Ιανουαρίου, ήταν αυτός που επιλέχθηκε και φιλοξένησε την διοργάνωση, με τους συμμετέχοντες να φτάνουν τους 71, οι οποίοι  ήρθαν από διάφορες περιοχές, όπως Αθήνα, Κομοτηνή, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και άλλα μέρη της Ελλάδας.
Ενθουσιασμένο το πλήθος του κόσμου, χειροκρότησε και θαύμασε τους αθλητές-χειμερινούς κολυμβητές.
Την όλη παρουσίαση του αγώνα, τις απαραίτητες πληροφορίες και την διαδικασία των συμμετοχών παρουσίαζε από μικροφώνου ο κ. Ζαχαρίας Αλεξανδράκης, ναυαγοσώστης και πρώην αθλητής κολύμβησης, ενώ παρόντες κατά τη διάρκειά του,  ήταν το ΕΚΑΒ, το Γ’ Σώμα Στρατού η μπάντα του οποίου  έδωσε τον απαραίτητο επιπλέον ευχάριστο τόνο με τα άριστα εκτελεσμένα εμβατήρια, καθώς και η Ναυαγοσωστική Ακαδημία Bayline Services, τους οποίους ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης ευχαρίστησε και επαίνεσε για τη πολύτιμη συνεισφορά τους .
Πρώτοι τερμάτισαν στο διαγωνισμό των 1000 m., ο κ. Λέτσος Κωνσταντίνος από τους άντρες και η κα. Μελίνα Ιωάννα από τις γυναίκες και σε αυτόν των 300 m., ο κ. Διαμπέρης Ιωάννης και η κα. Σπανάκη Δανάη αντίστοιχα.
Τον αγώνα, ο οποίος αποτελεί αναβίωση ενός θεσμού με έτος έναρξης το 2004 στο ίδιο μέρος και, που μετά από περιπλάνηση και σε άλλα μέρη, επιστρέφει και πάλι στο «σπίτι» του,  ενώ στους συμμετέχοντες, μετά τον αγώνα, μοιράστηκε ζεστό τσάι με μέλι, για την επαναφορά του σώματος στη φυσιολογική του θερμοκρασία. Στο τέλος, αναμνηστικά μετάλλια απονεμήθηκαν σε όλους τους κολυμβητές που πήραν μέρος .
Ο κολυμβητικός Αγώνας, εντάσσεται στα πλαίσια της καμπάνιας "ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ", που η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με την εταιρεία Αξιοποίηση Ελληνικών Ακτών ΑΑΕ και εκπρόσωπό της τον κ. Βασίλη Τζιάνη διοργάνωσε και τη διεξαγωγή του.
Με ικανοποίηση ο Δήμαρχος κ. Μαυρομάτης δήλωσε, ότι "Η επιστροφή του αγώνα χειμερινής κολύμβησης στο μέρος, όπου πρωτοξεκίνησε ήταν μια επιθυμία, που επιτέλους εκπληρώθηκε και είναι κάτι, που ευελπιστούμε και θα επιδιώξουμε να συνεχιστεί, ως καθιερωμένος ετήσιος θεσμός, στα ΚΑΑΥ της Αγ. Τριάδας".

Δείτε το βίντεο,






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages